Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Першого березня 2018 року у Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя на факультеті іноземних мов відбувся профорієнтаційний захід «Один день на факультеті», спрямований на залучення учнівської молоді до університету шляхом презентації досягнень випускників факультету різних років, демонстрацією універсальності підготовки студентів нашого навчального закладу.

Цього дня на захід були запрошені вчителі та учні 11 класу Ніжинського ліцею, яким викладачі та студенти НДУ розповідали про навчання в університеті та про студентське життя в цілому.   

У ході спілкування з майбутніми студентами декан факультету іноземних мов НДУ Світлана Тезікова ознайомила учнів з особливостями вступної кампанії 2018 року та сучасними професіями навколишнього ділового світу. 

Магістрантка II курсу німецького відділення факультету іноземних мов Каріна Пластун розповідала майбутнім абітурієнтам про студентське життя нашого вишу, про перспективи, які відкриває перед студентами факультет.

Відповідаючи на запитанян журналістів, Світлана Тезікова розповіла, що в 2008 році, перебувааючи в партнерському університеті штату Айова, вона побачила групу дітей і студентів, які розповідають про університет, його гуртожитки, читальні зали. То була акція «Один день в університеті». «Вже чотири роки, як ми започаткували таку ж акцію у нашому виші – розповідає Світлана Володимирівна – один або два рази на місяць ми запрошуємо учнів регіону  для того, щоб вони зустрілися зі студентами, з адміністраціює університету, відвідали заняття, гуртожиток, прогулялися по місту. Адже все це має значення при виборі навчального закладу на подальші 5-6 років життя».

Світлана Володимирівна також зазначила, що на сьогоднішньому  профорієнтаційному заході учнів Ніжинського ліцею ознайомили з  представленими перспективними професіями майбутнього, успішне оволодіння якими стане запорукою вдалого працевлаштування.

 

Валентина Ващенко

Фото автора

 

Прочитано 796 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative