Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Як всім відомо, Ліга сміху - це найпопулярніше гумористичне шоу України.  Цього року на фестиваль приїхала рекордна кількість команд – 172. У цьому списку була присутня і наша збірна університету «Дуракам закон не писан». Уже вдруге команда поїхала на цей фестиваль, який традиційно проводиться в Одесі.

Гравець команди Аліна Лещенко про цю поїздку: це неймовірні та незабутні відчуття. Ми довго готувалися до поїздки, протягом минулого року грали в різних лігах, у різних містах України (Чернігів, Славутич, Суми, Прилуки, Краматорськ). Фестиваль Ліги сміху - це відкриття нового сезону і плани на цей сезон тільки максимальні. Досвід, отриманий в Одесі, важко порівняти з якимось іншим. Починаючи від перегляду виступів команд, які грають у тих же лігах, що і ми, до телевізійних команд Ліги сміху. Мастер-клас від редактора Ліги Андрія Петровича Чивурина. Знайомство з зірками українського гумору. Фестиваль надихає працювати над собою, щоб в майбутньому таки пробитися далі.

Наша мета проста: розвиватися в гуморі, добиватися хороших результатів на різних кубках, робити так, щоб про наш університет і місто Ніжин загалом дізнавалися за межами області та по всій Україні.
Підсумовуючи, ми хотіли би висловити щиру дяку ректору Ніжинського державного університету Самойленку Олександру Григоровичу, меру м. Ніжина Ліннику Анатолію Валерійовичу. Та нашим постійним благодійникам за фінансову підтримку цієї та інших поїздок депутату міської ради Шалаю Олександру Віталійовичу та громадському діячу Ступаку Миколі Івановичу. Окремо хочемо сказати, що приємно відчувати постійну підтримку (і моральну, й організаційну) соціально-гуманітарного відділу університету.    

Прочитано 1070 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative