Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

22 листопада 2017 року у Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя на природничо-географічному факультеті відбулась зустріч з вчителями та учнями шкіл м. Конотоп та м. Варва. На зустріч приїхало понад 40 осіб. З привітальним словом до присутніх звернувся заступник декана природничо-географічного факультету Л.П.Кузьменко, яка розповіла про традиції Ніжинської вищої школи та природничо-географічного факультету, і провела екскурсію до зоологічного музею університету.

Перед учасниками Круглого столу виступив доцент кафедри хімії О.В.Москаленко, який сконцентрував увагу присутніх на можливостях та перспективі хімічної освіти.

У ході зустрічі було проведено майстер-класи викладачів кафедри хімії та біології. Так, доцент кафедри хімії А.В.Семеніхін провів експеримент з біохімії, який стосувався дослідження пігментної та білкової складової хлоропластів.

Старшим викладачем О.В. Швидко було проведено тренінг із розв'язання задач підвищеної складності та олімпіадних задач з фізичної хімії різного рівня, а також сконцентрована увага учнів на особливостях підготовки до ЗНО з хімії. Майстер-класи з біології стосувалися особливостей будови грибів, проведений асистентом Л.В. Дідик та пристосування птахів до польоту старшим викладачем Б.Ю.Кедровим.

Під час спілкування учні мали змогу одержати відповіді на запитання, що виникали у них в ході майстер-класів викладачів. Зустріч відбулась у дружній атмосфері і повному взаєморозумінні.

Завантажити архів фото для ознайомлення

 

За інформацією природничо-географічного факультету

Фото Валентини Ващенко та студентів факультету

Прочитано 784 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative