Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

В університеті триває підготовка студентів ІІІ курсу до практики в дитячих оздоровчих центрах. До практики готуються 223 студенти шести факультетів: філологічного, іноземних мов, психології та соціальної роботи, природничо-географічного, історико-юридичного, культури та мистецтв.

26, 27, 28 квітня 2017 р. проведені настановчі конференції, в яких взяли участь: студенти університету, завідувач навчальної, виробничої практики, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри педагогіки             Філоненко О.С., методист відділу практики Хоминець Т.І., старший викладач кафедри педагогіки Дубровський В.Л., доцент кафедри педагогіки Шевчук М.О., доцент кафедри німецької мови Благініна С.В., викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Зінченко Т.В.

На настановчих конференціях студентів ознайомили із завданнями практики, обов’язковими вимогами до медичного огляду, зорієнтували на співпрацю із педагогами базових закладів, механізмами підведення підсумків та оцінюванням результатів практики. Проведений інструктаж про дотримання вимог БЖД студентами університету при слідуванні до місця проведення виховних практик в літніх закладах оздоровлення та відпочинку дітей.

Для проведення практики укладені угоди про співпрацю з 19 базовими закладами: позаміські заклади оздоровлення та відпочинку дітей Київської та Чернігівської областей, табори з денним перебуванням дітей та заклади соціальної реабілітації дітей міста Ніжина.

До майбутніх вожатих та вихователів звернулися декан факультету психології та соціальної роботи доцент Тимошенко О.А. та декан історико-юридичного факультету доцент Мартиненко В.В. Вони висловили впевненість, що студенти університету з розумінням віднесуться до відповідальної роботи з дітьми в період літніх канікул та організують змістовний та цікавий відпочинок дітей.

Прочитано 631 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative