Історико-юридичний факультет

Деканат

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Новини факультету

Конференції

Документальні фільм

Матеріально-технічна база

Абітурієнтам

Однією з умов успішної акредитації освітніх програм є врахування зауважень і рекомендацій експертних груп за іншими ОП, а також безпосереднє залучення здобувачів вищої освіти до процесу вдосконалення, періодичного перегляду освітньої програми та інших процедур забезпечення її якості як партнерів.

7 травня 2021 р. магістранти спеціальності 081 Право у повному складі взяли участь у засіданні кафедри політології, права та філософії (відбулось у змішаному форматі – онлайн та офлайн), на якому гарант відповідної ОП, д.ю.н., проф. Городецька І.А., представила напрямки подальшої реалізації, розвитку та удосконалення ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти, а саме:

– підвищення якості НПП, які задіяні в реалізації ОП;

– активізація науково-дослідної роботи магістрантів;

– посилення взаємодії з роботодавцями;

– підвищення якості інформування магістрантів про актуальні можливості міжнародної академічної мобільності, залучення їх до міжнародних програм розвитку й інтернаціоналізації та ін.

Крім того, було визначено шляхи реалізації означених напрямів, конкретних виконавців та терміни виконання заходів (завдань).

Упродовж засідання НПП разом із запрошеними магістрантами, а також студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти обговорювали не лише означену проблематику, а й інші питання, зокрема, щодо необхідності розширення баз практик, активного залучення магістрантів до процесу формування переліку вибіркових дисциплін, поточного стану справ з проходження виробничої (організаційно-аналітичної) практики магістрантами тощо. Також, окрім індивідуальних пропозицій розробників освітньої програми та присутніх, Віталій Петрушенко висловив спільну позицію магістрантів спеціальності 081 Право стосовно доцільності збільшення обсягу кредитів саме на правовіобов’язкові дисципліни.

Інформація щодо ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 08 Право спеціальності 081 Право, що реалізується в НДУ імені Миколи Гоголя та можливості подання усіма зацікавленими сторонами пропозицій щодо її вдосконалення розміщено за посиланням: https://sites.google.com/ndu.edu.ua/osvitni-prohramy/081-%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE

 

Гарант ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти,

д.ю.н., проф. Городецька І.А.

Прочитано 443 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative