ННІ мистецтв імені Олександра Ростовського (архів)

Дирекція

Документи

Абітурієнтам

Освітня діяльність

Кафедра музичної педагогіки та хореографії

Кафедра вокально-хорової майстерності

Кафедра інструментально-виконавської підготовки

Лабораторії

Наукова школа

Молодіжний хор «Світич»

Оркестр народних інструментів

Ансамбль народного танцю «Забава»

Ансамбль сучасного танцю «Дивертисмент»

Досягнення

Спіліоті Олена Володимирівна – сучасний український композитор

Всеукраїнський юніорський конкурс музично-виконавської майстерності імені академіка О. С. Тимошенка

Міжнародний дитячий та молодіжний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Квітневі викрутаси»

Студентська рада

Новини інституту

Контакти

Днями в концертному залі Гоголівського корпусу відбувся концерт солістів та творчих колективів Навчально-наукового інституту мистецтв імені Олександра Ростовського. Захід, присвячений Міжнародному жіночому дню, зібрав шанувальників музичного мистецтва в нашому університеті: представників ректорату, науково-педагогічних працівників, студентів та магістрантів усіх інститутів та факультетів, співробітників різних підрозділів та служб.

В залі панував піднесений стан, адже останній університетський концерт проводився в березні 2020 року, тому і слухачі, і виконавці занурились у світ музичної творчості, окрилені весняним настроєм та прагненням до сприйняття прекрасного, гармонічного, духовного: усього, що приносить у цей світ мистецтво.
Виступи студентських колективів ННІ мистецтв стали символом незламності творчого духу талановитої молоді та їхніх наставників: феєричні виступи Молодіжного хору «Світич» (диригенти – заслужені діячі мистецтв, професори Л. Шумська та Л. Костенко), Оркестру народних інструментів (диригент – народний артист України, професор М. Шумський), Ансамблю народного танцю «Забава» (керівник – кандидат пед. наук, доцент О. Пархоменко) вразили експресивною образністю та потужною сценічною енергетикою.
Бурхливі овації супроводжували виступи усіх виконавців, що представили у програмі твори класичної, народної та популярної музики, це: віртуозний фортепіанний дует у складі кандидатів. пед. наук, доцентів Л. Гусейнової та О. Спіліоті, провідний концертмейстер Г. Брюзгіна, солісти-вокалісти – ст. викладач В. Курсон, викладачі Л. Пархоменко та Я. Йотка, студенти П. Мостовенко та Д. Бутрей (клас ст. викладача А. Хоменко).
Урочисту та святкову атмосферу концерту створили ведучі – В. Борисюк і Я. Йотка, а також звукорежисери – В. Багмут та О. Турчин.
Концерт пройшов на одному диханні: динамічно, натхненно, радісно і став життєдайним джерелом віри і надії, святом молодості, доброти та людяності – вічних гуманістичних цінностей!

Людмила Шумська,
професор кафедри вокально-хорової майстерності.
Фотоматеріали – Анни Лєбєдєвої

Прочитано 358 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative