Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Деканат

Кафедра української мови, методики її навчання та перекладу

Кафедра літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики

Кафедра прикладної лінгвістики

Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Лабораторія лінгвокультурології

Новини факультету

Контакти

27 березня 2024 р. відбулася чергова зустріч декана факультету філології, історії та політико-юридичних наук, членів робочих груп і гарантів програм бакалаврського рівня зі спеціальностей 014 Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література, 014 Середня освіта. Німецька мова та зарубіжна література, 035 Германські мови та літератури (переклад включно) зі студентами різних років навчання в змішаному форматі з метою залучення максимальної кількості учасників.

Зустріч була присвячена розгляду діючого положення про академічну доброчесність, про організацію освітнього процесу (оцінювання результатів навчання) в НДУ імені Миколи Гоголя, етичний кодекс НДУ імені Миколи Гоголя. Студенти Альона Постол, Альона Черняк, Микола Калініченко, Ірина Оленіч підготували змістовний огляд документів, після чого відбулось їх обговорення. Здобувачі усвідомлюють, що академічна доброчесність та етичний кодекс є важливою складовою освітнього процесу, дотримання принципів якої є запорукою забезпечення якості освіти, розвитку професійного пізнання та підтримки відкритого обміну знаннями, формування іміджу університету в освітньому просторі.

Предметом обговорення також став порядок розгляду скарг здобувачів вищої освіти в НДУ імені Миколи Гоголя, який представив Володимир Мартиненко, декан факультету філології, історії та політико-юридичних наук.

Вибір зазначених вище документів для обговорення не був випадковим, оскільки всі вони тісно пов’язані між собою та регламентують як права, так і обов’язки учасників освітнього процесу.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative