Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Деканат

Кафедра української мови, методики її навчання та перекладу

Кафедра літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики

Кафедра прикладної лінгвістики

Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Лабораторія лінгвокультурології

Новини факультету

Контакти

Магістранти спеціальності 081 Право (Р. Барило, Є. Данилець, М. Двоянов, Д. Диміч, Б. Паливода) та науково-педагогічні працівники Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя 31 травня 2023 р. взяли участь в онлайн заході, який об’єднав посадовців, представників адміністрації правничих шкіл, науковців, експертів у галузі освіти та протидії корупції, студентів для обговорення важливості освіти в галузі протидії корупції, а також формування культури нульової толерантності до корупції в українських університетах (http://surl.li/hrjyh).

Організатори заходу – Програма USAID «Справедливість для всіх» та Управління ООН з протидії наркотикам і злочинності / United Nations Office of Drugs and Crime, працюють із Національним агентством із запобігання корупції, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та Міністерством освіти і науки України над розгортанням програми та залученням якомога більшої кількості університетів, викладачів та інших стейкхолдерів для зміцнення освіти в галузі протидії корупції у ЗВО України.

Презентація Серії навчальних модулів з протидії корупції в Україні (http://surl.li/hrivh) відбувалась впродовж трьох сесій: 1) роль вищої освіти в забезпеченні Цілі сталого розвитку № 16 в частині протидії корупції; 2) необхідність розробки та впровадження поведінкових досліджень, які надають докази та висвітлюють оптимальні освітні заходи з питань протидії корупції; 3) серія університетських модулів з протидії корупції Управління ООН та кращий досвід використання Серії університетських модулів з протидії корупції Управління ООН у навчанні.

Долучення до участі у даному заході та використання в освітньому процесі презентованих матеріалів є альтернативним інструментом формування та вдосконалення низки загальних і фахових компетентностей, передбачених галузевим магістерським стандартом спеціальності 081 Право та відповідною ОП, що реалізується в НДУ імені Миколи Гоголя, а також фактором безперервного професійного розвитку НПП.

Гарант ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти,

д.ю.н., проф. Городецька І.А.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative