Підрозділи

Гоголезнавчий центр

Профком працівників

Університетський психологічний центр

Юридична консультативна служба

Центр професійного розвитку

Відділ практики

Відділ виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції

Міжнародна співпраця

Центр гуманітарної співпраці з українською діаспорою

Цивільний захист та охорона праці

Навчальна науково-дослідна лабораторія

Видавництво

Навчання іноземних громадян

18 травня відбувся арт-терапевтичний сеанс «Арт-імунітет» у просторі картинної галереї . Учасниками сеансу стали студенти, співробітники, викладачі університету. Сеанс провели Щотка Оксана Петрівна (кандидат психологічних наук, психолог-консультант Університетського психологічного центру, гештальт-терапевт) та Парубець Ганна Сергіївна (директор музейного комплексу НДУ імені Миколи Гоголя)

Галерея університету – це унікальний креативний та водночас безпечний простір, тут завмирає час і є можливість заглибитись у свій внутрішній світ, подивитися на буденні проблеми відсторонено, наповнитися ресурсами.

Тут відбулась креативна «вакцинація»:
По-перше, «ЩЕПЛЕННЯ» СПОГЛЯДАННЯМ ПРЕКРАСНОГО І ВІЧНОГО: мабуть, Ви помічали, що споглядання творів мистецтва зцілює та додає внутрішньої стабільності для існування у непередбачуваному світі.
По-друге, «ЩЕПЛЕННЯ» ТВОРЧІСТЮ. Учасники стали такими митцями, для яких відсутні шаблони та рамки, створюватимете щось нове і нестандартне. Погодьтеся, це непогане переключення від тривожної реальності, гарна психоемоційна розрядка напруження, засіб самовираження.
Але головне, - це «ЩЕПЛЕННЯ» САМОПІЗНАННЯМ. Живопис, фото, творчі роботи – то є прекрасний провідник до нашого внутрішнього світу, до усвідомлення психологічних джерел відновлення ресурсів. У процесі творчості було запропоновано дослідити потреби, емоційні стани та почуття, віднайти гармонію. Робота з фотоматеріалами дозволила поглянути на колізії та невизначеність сьогодення як динамічний ландшафт для цікавої подорожі власним життям.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative