Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Національний фонд досліджень України оголошує конкурс наукових і науково-технічних проєктів «Наука для безпеки людини та суспільства». Таке рішення прийняла наукова рада Фонду на своєму засіданні 11 травня 2020 р.

Прийом заявок для участі в конкурсі розпочинається 15 травня і закінчується 15 червня 2020 року.
Тематика конкурсу – конкурс колективних проєктів за напрямами досліджень, пов’язаних із біобезпекою, біомедициною, екологією, кібернетичною та інформаційною безпекою із відповіддю на економічні, соціальні, гуманітарні виклики в умовах природних та техногенних надзвичайних ситуацій, а також з подоланням медико-біологічних, економічних, соціальних, психологічних, гуманітарних і культурних наслідків пандемії COVID-19.
Документи подаються в електронному вигляді шляхом заповнення форми заявки для участі в конкурсі на офіційному веб-сайті Фонду (https://nrfu.org.ua).
Для подання заявки науковий керівник та виконавці проекту мають пройти процедуру попередньої реєстрації на офіційному веб-сайті Фонду. Ідентифікація особи, яка подає заявку, здійснюється під час реєстрації шляхом використання кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

1. Оголошення про проведення Національним фондом досліджень України конкурсу проєктів із виконання наукових досліджень і розробок “Наука для безпеки людини та суспільства”

2. Умови проведення Національним фондом досліджень України конкурсу проєктів із виконання наукових досліджень і розробок “Наука для безпеки людини та суспільства” 

3. Форма заявки на отримання грантової підтримки 

4. Керівництво з реєстрації на конкурс

Прочитано 440 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative