Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

22 червня у приміщенні Ніжинської центральної міської бібліотеки, у межах проекту «Мандрівний поетичний бібліопростір  А+», відбулися перші Поетичні читання «Краса – це вічність, що триває мить». Цей захід зініційований колективом Чернігівської універсальної наукової бібліотеки імені Володимира Короленка за підтримки Українського Культурного Фонду. Робоча група культурницького проекту на чолі з координатором проекту Аллою Мальованою та директором бібліотеки Інною Аліференко привезла до Ніжина гурт цікавих чернігівських поетів: Вікторію Горлову, Ларису Друщак, Анну Дмитрук, Олексія Маслова, Ірину Кулаковську, Людмилу Лихову, Олену Мамчич, Ларису Ткач, Лану Світко та інших.

Ніжин у цьому літературному заході представляли поети Олександр Гадзинський, Олександр Забарний, Ірина Васильківська, Марія Наконечна, Володимир Гальчук. Понад три години у гостинному читальному залі міської бібліотеки лунало поетичне слово та точилися цікаві літературні дискусії. Принагідно хочеться сердечно подякувати колективу центральної міської бібліотеки на чолі з директором  Оленою Єкименко за чудову організацію заходу.

Гості з Чернігова відвідали Музей рідкісної книги НДУ та здійснили екскурсію історичними місцями Ніжина. Далі «мандрівний бібліопростір» помандрує до Прилук, Новгород-Сіверська  і завершиться гала-концертом у Чернігові.

                                                                                               Лесь Хонда

Прочитано 1047 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative