Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

17 листопада студентство всього світу відзначали своє свято. Тож, напередодні,  найкращі студенти Ніжина різних навчальних закладів та профілів приймали найтепліші вітання від представників місцевої влади з нагоди Дня студента. Святковий захід проходив у малій залі Ніжинської міської ради, за участі заступника міського голови Алєксєєнка Ігора та Тетяни Бассак, начальника управління культури.

На початку святкового заходу з вітальним словом виступив заступник міського голови. Він побажав молоді   успіхів, великих  досягнень, нових звершень, та наголосив: “Завжди ставте  перед собою планку, не зупиняйтеся на досягнутому та ростіть далі. Кожен день –  вперед і вгору». Тетяна Басак також з гордістю зауважила, що ніжинські студенти прославляють наше місто далеко за його межами.

Приємно відзначити, що саме до  цього  свята було підведено певні підсумки здобутків ніжинських  студентів – в навчанні, спорті, художній самодіяльності та громадському житті.

Першими, кого було нагороджено, це студентську раду Ніжинського агротехнічного інституту, команду, яка  ініціює проведення молодіжних заходів не лише на рівні свого закладу, а й міста.  І, головне,  розвиває студентське самоврядування, яке є невід’ємною частиною громадського самоврядування  і відстоює  право і можливість студентів вирішувати питання навчання і побуту, захисту прав та інтересів студентів, а також брати участь в управлінні вищим навчальним закладом. Очолює її Калінін Андрій

Наступними отримали нагороди Лещенко Аліна, ініціатор створення та активний учасник університетського творчого проекту «#naStile», Малюх Олександр, студент 4 курсу факультету іноземних мов Ніжинського державного  університету імені Миколи Гоголя, який займається заходами, що сприяють розвитку екологічного виховання: провів акцію з прибирання території міста Ніжина, запропонував проведення акції «Батарейки, здавайтеся».  Серед його досягнень – створення Wiki студії НДУ.

Відзначили також Ющенко Олену, делегата III Всеукраїнського з’їзду представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів, учасник медіа-форуму «Всеукраїнська студентська асоціація» та Паскевич Аліну, організатора та активного учасника вузівських та всеукраїнських заходів, ініціатор проведення та безпосередній учасник концертів, виставок, флеш-мобів, благодійних акцій на рівні навчального закладу, міста та області, а також Куреганову Антоніну, яка постійно удосконалює знання, бере участь у тренінгових програмах з організації дозвілля, у обласній патріотично-виховній програмі «Війни, якої немає», учасниця та організатор флешмобу «Мир моїй землі».

 

У Номінація «Громадський діяч» були відзначені наступні студенти:

Горнов Дмитро, Повисша Катерина, Лавреха Аліна, Мехеда Катерина, Ісаєнко Тетяна.

«Талантом року» стали Хілько Олена, Пашко Ангеліна, Ганага Катерина, Золотіна Яна, Євген Семенок, Чмига Оксана, Тихонов Максим, Коваленко Назарій.

У Наступній номінації «Розумник року» відзначили Микитенко Аліну, Яременка Богдана, Кошова Ніну, Рушакову Ксенію,

 Мороза Євгенія, Баран Аліну, Петренко Вікторію, ніжинських інтелектуалів: Савіна Олексія та Власенко Івана,

Відзначення у номінації «Науковець року» здобули Мельник Ярослава, Донченко Марія, Костюченко Анна, Красновид  Каріна.

У цьому році було   представлено кращих  студентів у новій  номінації ПОЛІ-проф Ломоносова Михайла та Валієву Каріну.

У Номінації «Волонтер року» нагородженими стали Кот Катерина,  Чобітько Олександр, Луніна Яна,  Біловол Антоніна, Лотанюк Ганна, Іщенко Нікіта.

Кращим  в номінації «Людина обраної професії» стали Кожухар, Сацюк Андрій, Скрипка Андрій,  Янушкевич Дмитро.

 У номінації «Проект року» відзначили групу студентів, які організували  «Міжнародну літню школу  для студентів»: Дученко Ольга, Добкевич Анна, Донець Анна, Запорожець Олександр, Мельничук Анастасія а також організатори «Майданс» Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя:  Іллюшко Анастасія, Пластун Карина, Проненко Ліза.

У номінації «Спортсмен року» відзначили Чистякову Наталію, Ткаченко Тетяну, Андрейчу Сергія, Кубрак Аллу, Шуригу Марину.

Студентською родиною року стали сім’я Шаблія Романа та Катерини і Шиптенко Владлени та Олександра.

Долучилася до вітань представник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат, яка передала від народного обранця вітання, подарунки та грамоти.

Захід переплітався теплими словами та  спогадами. Посмішки не сходили з облич студентів. Наприкінці заходу було зроблено на згадку спільне фото.

Інтернет видання «Нежатин»

 

Прочитано 863 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative