Історико-юридичний факультет

Деканат

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Новини факультету

Конференції

Документальні фільм

Матеріально-технічна база

Абітурієнтам

21 жовтня 2021 р. магістранти першого та другого курсів спеціальності 081 Право (К. Железняк, В. Петрушенко, А. Труш, А. Щербина, М. Яременко) та викладачі історико-юридичного факультету Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (проф. І.А. Городецька, доц. І.В. Геєць) взяли участь у вебінарі «Що робити з замовними роботами?» Американських Рад із міжнародної освіти в межах упровадження проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (AcademicIntegrityandQualityInitiative – AcademicIQ).

Спікеркою вебінару була Вероніка Краснічан – передова фахівчиня з питань замовних робіт у Чеській Республіці, членкиня Європейської мережі академічної доброчесності (ENAI), а також одна з основних дослідниць у Global Essay Mills Survey та International Contract Cheating Project.

Під час лекції-дискусії було звернено увагу на потенційних причинах того, чому студенти вдаються до замовлення навчальних та дипломних робіт, які наслідки несуть ці недоброчесні практики, та як виявляти замовні роботи та запобігати їм (https://academiq.org.ua/novyny/vebinar-shho-robyty-z-zamovnymy-robotamy/). 

Учасники/ці вебінару мали можливість ставити запитання та спілкуватись зі спікеркою, що сприяло, крім іншого, розвиткові та поглибленню такої компетентності, як здатність спілкуватися іноземною мовою в професійній сфері в усній і письмовій формах, оскільки проведення означеного заходу (спілкування з учасниками) здійснювалося англійською мовою.

Участь усіх учасників освітнього процесу в заходах, що реалізуються в межах проекту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic Integrity and Quality Initiative – Academic IQ) є дієвим інструментом формування академічної культури доброчесності та якості освіти в університеті.

Гарант ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти,

д.ю.н., проф. Городецька І.А.

 

Корисні посилання за темою:

1. Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти (Academic Integrity and Quality Initiative – Academic IQ): https://academiq.org.ua/

2. Вебінари «Академічна доброчесність»: https://academiq.org.ua/vebinari-akademichna-dobrochesnist/

Прочитано 400 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative