Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Деканат

Кафедра української мови, методики її навчання та перекладу

Кафедра літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики

Кафедра прикладної лінгвістики

Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Кафедра всесвітньої історії та міжнародних відносин

Кафедра історії України

Кафедра політології, права та філософії

Лабораторія лінгвокультурології

Новини факультету

Контакти

Після закінчення будь-якого спільного проєкту учасники, як студенти, так і викладачі, сповнені вражень і готові поділитися ними. Тому хочемо, щоб і наша університетська спільнота дізналася про це.

Ось що сказала про свої очікування та враження від роботи з нашими студентами Дорін Ріган, віртуальний викладач: «Викладати англійську мову як іноземну віртуально може бути досить складно, особливо якщо ви не знаєте своєї аудиторії заздалегідь. Коли я погодилася на участь у цьому проєкті, то не була впевнена в очікуваннях,  сумнівалася щодо рівня володіння студентами мовою, їхніх загальних знань про американську культуру. Я також хвилювалася, що буде важко зацікавити їх, спонукати до роботи на онлайн-заняттях. Проте після нашої першої зустрічі я була вражена. Знання студентами англійської мови були відмінними, вони з ентузіазмом брали участь у синхронних уроках. Їхня комунікативна компетентність перевершила мої очікування, тому я віддаю  належне викладачам англійської мови НДУ імені Миколи Гоголя за те, що вони виконують таку надзвичайну роботу, спрямовану на отримання студентами високого рівня мовної підготовки. Мені було дуже приємно працювати з усіма чотирма різними групами. Бажаю студентству всього найкращого в майбутньому».

Наші студенти теж поділилися думками щодо проєкту, у якому вони брали участь. Ось що вони розповідають:

Курс занять із носієм англійської – блискуча ідея! Особисто мені було дуже цікаво вчитись із нею, адже ми займалися не тільки набуттям нових знань про мову та американську культуру, а й дуже весело проводили час: грали в ігри, обговорювали життя, дивилися цікаві відео та слухали музику. Крім того, було цікаво дізнаватися щось про саму Doreen, її хобі та вподобання.

Тимошенко Дарія, студентка 3 курсу, гр. АН 31/1

 

Мені дуже сподобалося брати участь у  проєкті з Doreen Regan. Спочатку я боялася, що не буду все розуміти, але згодом мої хибні хвилювання пройшли. Я насолоджувалась уроками з нею. Мені імпонують її підходи до навчання, вибір тем, велика кількість візуальних матеріалів, відео, різноманітність домашнього завдання (пройти квіз, розібрати відому американську пісню, написати про нашу культуру).

Владислава Гетьманчук, студентка 3 курсу, гр. АН 31/

 

Заняття з Дорін -  це чудова можливість удосконалити англійську та перевірити свій рівень знань. На заняттях я отримала дуже багато інформації, практикувала говоріння, слухання та письмо.

Роєнко Наталія, група АН-31/2

 

Хочу висловити велику подяку університету за можливість  спілкування з носієм мови. Кожна пара Дорін Ріган була пізнавальною та досить веселою, матеріал викладався креативно. Особисто я дізнався багато нового про американську культуру, і такий досвід вивчення мені дійсно сподобався.

Максим Препіяло, група ФА 32/1  

 

Сподіваємося на подальше партнерство між нашим університетом і Регіональним відділом англійської мови при посольстві США в Києві (RELO), тому що такий формат співпраці вартий продовження. І доказ тому – ці щирі відгуки наших студентів.

                                                                

                                                                          Плотніков Є.О., Андрущенко Л.Б.,

                                                                          координатори проєкту

                                                       Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative