Підрозділи

Гоголезнавчий центр

Профком працівників

Університетський психологічний центр

Юридична консультативна служба

Центр професійного розвитку

Відділ практики

Відділ виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції

Міжнародна співпраця

Центр гуманітарної співпраці з українською діаспорою

Цивільний захист та охорона праці

Навчальна науково-дослідна лабораторія

Видавництво

Навчання іноземних громадян

Повідомляємо Вас, щооб’єднана ХІІ Міжнародна гоголезнавча конференція «Творчість М. В. Гоголя в діалозі культур», проведення якої планувалосяспільно з Інститутом літератури ім. Т. Г. Шевченка НАНУ (Київ) та «Домом М. В. Гоголя» (Москва) 29 березня – 2 квітня 2014 р., переводиться в режим «Інтернет-конференції» у зв’язку із складною сьогоденною соціально-політичною ситуацією та неможливістю російської делегації Чотирнадцятих гоголівських читань приїхати до України.

Доповіді учасників будуть розміщені на сайтах Дому Гоголя, Ніжинського державного універ­ситету ім. Миколи Гоголя та Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка 1 квітня 2014 р. із можливістю подальшого обговорення у коментарях. Просимо Вас надіслати електронні варіанти доповідей до 29 березня 2014 р.

Надіслані статті будуть опубліковані у фахових виданнях Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя: «Гоголезнавчі студії», «Літера­тура та культура Полісся» та «Наукові записки» (серія «Філологічні науки»).

Вимоги до публікацій: обсяг – до 0,5 др. арк. (20 тис. знаків, вкл. з пробілами). Обов’язкові короткі відомості про автора й анотації статті укр., рос. та англ. мовами. Стандарти: кегль – 14 pt, міжрядковий ін­тервал – 1,5, абзацний відступ – 1,25 см, поля – 2 см, шрифт – Times New Roman. Мова статті: українська, російська, ан­глійська (за вибором). На першій сторінці вказуються: ПІБ; місто, країна; УДК. Оформлення довідкового матеріалу в кінці статті: список літератури обов'язковий; бібліо­графічні джерела наводяться в порядку цитування; бібліо­графічні посилання у тексті беруться у квадратні дужки: [3], [5, с. 87–89]. Редакції лишають за собою право відбору статей.

Організаційний комітет конференції

Завантажити програму для ознайомлення

Прочитано 943 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative