ННІ мистецтв імені Олександра Ростовського (архів)

Дирекція

Документи

Абітурієнтам

Освітня діяльність

Кафедра музичної педагогіки та хореографії

Кафедра вокально-хорової майстерності

Кафедра інструментально-виконавської підготовки

Лабораторії

Наукова школа

Молодіжний хор «Світич»

Оркестр народних інструментів

Ансамбль народного танцю «Забава»

Ансамбль сучасного танцю «Дивертисмент»

Досягнення

Спіліоті Олена Володимирівна – сучасний український композитор

Всеукраїнський юніорський конкурс музично-виконавської майстерності імені академіка О. С. Тимошенка

Міжнародний дитячий та молодіжний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Квітневі викрутаси»

Студентська рада

Новини інституту

Контакти

Пархоменко Любов Володимирівна

– викладач кафедри вокально-хорової майстерності.

 У 2002 році закінчила Кременецький педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка та здобула диплом бакалавра за спеціалізацією: вчитель музики та хореографії.

 У 2005 році закінчила Ніжинський державний університет ім. М. Гоголя та отримала диплом спеціаліста за спеціалізацією: вчитель музики, етики, естетики та художньої культури.

У 2009 році закінчила Київську академію керівних кадрів культури і мистецтв України та отримала диплом спеціаліста із кваліфікацією: артист-вокаліст, керівник хорового ансамблю, викладач фахових дисциплін.

У 2011 роц, закінчила Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, факультет культури і мистецтв, та отримала диплом магістра.

 

Науково-методична та педагогічна діяльність     

З 2005 року працювала викладачем вокалу та керівником дитячого хору Носівської районної школи мистецтв. За сумісництвом працювала ілюстратором молодіжного хору «Світич».

Знаходячись у декретній відпусті за місцем основної роботи, працювала сумісником в Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя на факультеті культури і мистецтв викладачем вокалу кафедри вокально-хорової майстерності. З 2017 року почала працювати в НДУ імені М. Гоголя за основним місцем роботи.

 З 25 лютого по 25 березня 2019 році пройшла стажування на кафедрі оперного співу Національної музичній академії України імені П.І.Чайковського, консультант – доцент, професор кафедри оперного співу, народна артистка СРСР Стефюк Марія Юріївна.

Творча діяльність

У 2002 році брала участь у І Всеукраїнському конкурсі вокально-диригентської майстерності (м. Ніжин) та здобула звання лауреата, отримавши два золоті дипломи у двох напрямках.

У 2011 році брала участь у всеукраїнському конкурсі молодих виконавців ім. Ірини Маланюк (м. Івано-Франківськ) та здобула диплом ІІІ ступеня та звання лауреата.

У 2012 року взяла участь у міжнародному конкурсі-фестивалі Grand Musiс Fest (м. Харків) та отримала у номінації «Професіонали», жанр «Академічний вокал» І місце.

За період викладання у Носівській районній школі мистецтв створила дитячий хоровий колектив, який неодноразово перемагав на обласних конкурсах та приймав участь у творчо-концертному житті школи та міста. Також виховала учнів солістів лауреатів всеукраїнських та обласних конкурсів.

Працюючи в Ніжинському державному університеті, веде активну творчу діяльність. Бере участь у великій кількості концертів як і в житті університету так і в концертному житті міста та області. Студенти класу Пархоменко Л. В. є учасниками всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів (8 призових дипломів).

За весь педагогічний та виконавсько-творчий шлях отримала понад 20 подяк, грамот та дипломів за творчі досягнення, підготовку лауреатів, за активну творчу участь у житті школи, університету, міста, області.

Член Всеукраїнської музичної спілки з 06.12.2018.

Публікації

  1. Пархоменко Л. В. Фахові компетенції з постановки голосу як складова професійної компетентності майбутнього вчителя музичного мистецтва». Наукові записки НДУ ім. Миколи Гоголя. Серія: Психолого-педагогічні науки. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2019. №3.
  2. Пархоменко Л.В. Особливості роботи з високими жіночими голосами М.Е. Донець-Тессейр. Теорія і методика мистецької освіти : зб. науково-методичних статей / за ред. Ю. Ф. Дворника, О. В. Коваль. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2018. Вип. 4.
  3. Пархоменко Л. В. Фонаційні проблеми молодих педагогів-вокалістів у професійній діяльності. Теорія і методика мистецької освіти : зб. науково-методичних статей / за ред. Ю. Ф. Дворника, О. В. Коваль. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2018. Вип. 2. С. 92-98

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative