Так вже сталося, що як минулий, так і поточний навчальні роки проходять здебільшого в онлайн-режимі через карантинні обмеження, викликані пандемією короновірусної інфекції. Проте це не означає, що навчатися стало нецікаво, навпаки, завдяки цифровому прогресу можна не просто проводити університетські пари, а й, не виходячи з дому, організовувати захоплюючі заходи та  цікаві зустрічі.

Днями відбулася саме така онлайн-зустріч. Організувала її викладач кафедри української літератури, методики її навчання та журналістики Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Надія Степанівна Подоляка. Цього разу буденні пари студентів-журналістів розбавила своєю віртуальною присутністю директорка Ніжинського міського молодіжного центру Анжеліка Володимирівна Тимченко.

Розповідь стосувалася діяльності закладу. Гостя познайомила нас із цікавими проєктами, які реалізує Центр та напрямками роботи молодіжної організації.

Цікавим є те, що Ніжинський міський молодіжний центр працює лише півтора року, але вже набув достатньої популярності. Тут раді вітати активну молодь, яка шукає себе; завжди відкриті двері перед амбітними й творчими особистостями. І найголовніше – всі послуги молодіжного центру є безкоштовними. Тут можна відзняти професійний сюжет, записати якісне відео чи аудіо. Це хороше місце для того, аби творча особистість реалізувала свою найзаповітнішу мрію.  Ніжинський центр є не просто організатором дозвілля студентської молоді міста, а й можливим орієнтиром у професійному становленні юнацтва.

Анжеліка Тимченко також розповіла, що центр постійно проводить різноманітні соціальні та мистецькі заходи. Вони раді допомогти всім тим, хто потребує порад та реальної допомоги щодо профорієнтації.

Зазначимо також, що пані Анжеліка нині здобуває освіту кваліфікаційного рівня магістр на базі факультету психології та соціальної роботи  НДУ ім. Миколи Гоголя. Сама очільниця центру говорить, що геть мало часу спить, адже всі думки та сили витрачає  лише на свою роботу з молоддю. Вже на сьогоднішній день директорка має ряд персональних відзнак, навіть  від головного виконавчого органу держави – Кабінету Міністрів України.

Наприкінці зустрічі Анжеліка Володимирівна закликала студентів долучатися до справи популяризації активного, здорового способу життя молоді. Вона зазначила, що Центр чекає хороших, нових проєктів для збільшення популярності їх роботи як серед містян, так і за межами Ніжина. Також очільниця розповіла, що Ніжинський молодіжний центр має намір заключити  контракт із університетом, аби студенти Гоголівського вишу проходили свою практику саме на базі цього центру. Добре, що молодь зможе реалізувати  практичний бік свого навчання в сучасних умовах, із усім необхідним технічним забезпеченням. Надто така практична діяльність знадобиться тим, хто формує громадську думку, а саме нашим журналістам.

 

Студент 4-го курсу Спеціальності  «журналістика» Станіслав Кармазін

Прочитано 533 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative