Студентам

Програми підсумкових атестацій

Реєстр вибіркових дисциплін

Освітні програми

Працевлаштування студентів та випускників

Замовлення довідок

Стипендіальне забезпечення

Кафедра військової підготовки

Профком студентів

Студрада

Соціальне забезпечення здобувачів вищої освіти

Оплата

 

 

Форма власності: Приватна

Контактна особа:

+380994854284
Назва посади: Викладач програмування у IT-школу
Рівень посади: Спеціаліст початкового рівня
Вид занятості: Неповна занятість
Рівень заробітної плати: 7000-10000
Бонуси \ премії: У школі є система мотивації для викладачів. Категорія А надає викладачам доплату за кожен проведений урок у місяці.
Короткий опис посади :

Робота у вихідні та будні. Заробітна плата: 400 грн / 1.5 години викладання. Постійне навчання за рахунок компанії від наших професіоналів (тьюторів, методистів). Зручне місцерозташування школи. Круте ком’юніті однодумців!

Вимоги до претендента:

Потрібні енергійні та вмотивовані викладачі, які ладнають із комп’ютером на «ти» та мають активний підхід до своєї роботи. Необхідні знання у Scratch, Python. Вітається знання HTML, CSS та JavaScript. Великою перевагою буде вища освіта в області ІТ, або ж педагогіки/психології. Кандидати з досвідом роботи з дітьми в пріоритеті. Якщо в тебе ще немає досвіду, але є хист і бажання, школа пропонує навчання та підтримку! Обов`язки: проводити заняття із використанням уже готових методичних матеріалів школи Logika; створювати та підтримувати дружню робочу атмосферу; слідкувати за результатами учнів давати звіти за шаблонами (таблицями, формами зворотнього звʼязку) дотримуватися посадових обовʼязків викладача отримувати задоволення від роботи із майбутнім нашої країни;

Додаткова інформація: Ми впроваджуємо новітні IT технології в навчання школярів. На наших уроках діти не лише вчаться основам програмування, вони розвивають логіку і вміння думати, а в проєктній роботі проявляють креативність та творчі здібності. У програму курсу Logika включені частини курсів з фізики, математики, хімії, астрономії, що допомагає дітям зрозуміти, навіщо шкільні предмети потрібні в реальному житті. Logika активно розвивається у Чернігівській області та в зв’язку із розширеннями відбувається пошук викладачів!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative