Педагогічна практика у професійній підготовці майбутніх фахівців в галузі дошкільної освіти є важливою складовою реалізації ОП «Дошкільна освіта» другого (магістерського) рівня. На науково-дослідницьку практику у навчальному плані підготовки магістрів відведені 2-й і 3-й семестри. Її завдання і зміст регулюють виконання магістерської роботи.

Сьогодні, підводячи підсумок науково-дослідницької практики 3-го семестру, студенти мають можливість обміркувати основні етапи виконання магістерського дослідження, особливості виконання науко-дослідницьких завдань, проблеми і складнощі. Це допомагає підготуватися до захистів кваліфікаційних робіт, які очікуються згідно графіків підсумкової атестації вкінці грудня.

Приємною є активність студентів на підсумковій конференції, їх бажання виступити, поділитись враженнями й оцінками виконаної роботи. Конструктивно, по-діловому вихователь-практик Наталія Залозна аналізує виконання завдань практики через призму особистісного, науково-професійного зростання. Марія Полікарпова, яка знаходячись за кордоном, успішне навчання поєднує з роботою і вихованням власної дитини, наголошує на особливостях організації і керівництва практикою. Оцінка власного доробку, завдань практики в цілому, високопрофесійно представлена старостою групи Інною Мартиновою. Дякуємо Вам, шановні магістранти заочної і денної форм навчання, хто поєднував професійну діяльність з успішним навчанням, яке має перспективи найближчим часом укластися у формати дипломів, для окремих студентів - з відзнаками!

Побажаємо нашим здобувачам другого (магістерського) рівня цікавих, агрументованих виступів, красномовства, успішних захистів виконаних наукових робіт у кваліфікаційних комісіях!

Відповідальна за науково-дослідну практику магістрантів спеціальності «Дошкільна освіта» Ніна Пихтіна – доцент ккфедри дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative