08-го жовтня 2020 року чудового сонячного осіннього дня кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя провела традиційний захід – «Кафедральні побігеньки» зі студентами із традиційною посвятою першокурсників у спеціальність.

Посвята – це не лише традиція, а й гарний спосіб інтеграції вчорашніх старшокласників у студентську сім’ю, знайомство зі старшокурсниками, можливість побачити викладачів не лише за кафедрою, а й у неформальній та дружній атмосфері свята. Як і минулого року викладачами кафедри було організовано квест, під час якого команди студентів мали виконувати різноманітні завдання. Деякі з них вимагали креативності та нестандартного мислення, деякі – злагодженої командної роботи, але кожного разу команди мали взаємодіяти, спілкуватись, підтримувати та допомагати один одному.

Виконавши усі завдання, підкріпившись гарячим чаєм зі смачненькими круасанами, студенти-першокурсники отримали побажання та настанови від викладачів кафедри, виголосили клятву студентів. Від цього моменту вони стали повноправними членами дружньої родини студентів кафедральних спеціальностей 231 Соціальна робота та 011 Освітні, педагогічні науки.

Звичайно ж, написане вище не може передати позитивної атмосфери заходу, неформального спілкування, жартів, сміху, запаху чаю та смаку круасанів. Це можна відчути лише побувавши там. Тому, якщо вступ до вишу чекає на вас наступного літа, то, можливо, варто долучитись саме до нашої дружної сім’ї?!

Олександр Сватенков

Олег Лісовець      

Прочитано 453 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative