Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Ольга Євланова - практикуючий психолог, автор і ведуча психологічного шоу «Як бути» на «Радіо Аристократи», ведуча-психолог реаліті-шоу «Один за 100 годин» («Канал  Україна "), дійсний член Української асоціації когнітивно-поведінкової терапії.

У Ольги Євланової успішний 20-ти річний досвід роботи в компаніях, як малого бізнесу, так і у великих корпораціях (від представника-консультанта до директора напрямку) в поєднанні з постійним підвищенням кваліфікації психолога і тренера.

На сьогоднішній день Ольга веде психологічне консультування, тренінги особистісного росту і бізнес-ефективності, засновник «Школи здорових дорослих» - вивчення практичної психології, необхідної для життя.

Вона вивчала психологію і педагогіку, філологію і всесвітню культуру в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя; клінічну психологію в Інституті психотерапії і клінічної психології, тілесно-орієнтовану психотерапію в АНО "Інститут Танатотерапії".

Досвідчений психолог і тренер Ольга Євланова розповіла нам про

роки навчання в університеті, улюблені предмети,

та про свій життєвий девіз.

Ви закінчили Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, де вивчали психологію, а також  Інститут психотерапії і клінічної психології, Інститут Танатотерапії.  Як і чому ви прийшли заснування «Школи здорових дорослих»?

Дуже часто, коли люди приходять до мене, у них виникає безліч питань, стосовно того, чому відбувається та чи інша ситуація в їхньому житті. Цьому не вчать у звичайній школі. Я допомагаю людям знайти відповіді на запитання, і от для цього потрібні психологічні знання. Мені дуже хочеться, аби більше людей дізналися про те, що психологія корисна для життя, і навчилися бути щасливими в будь-яких умовах. Найбільш цінне - відчути себе щасливим. Здоровий дорослий може вибудовувати взаємовідносини, не перекладаючи відповідальність на когось іншого, там де критик себе руйнує. Ось я вчу дорослих людей любити себе, людей, цей світ, не жертвуючи собою.

З ким переважно Ви більше працюєте, на кого розраховані ваші тренінги: дорослі чи діти, жінки, чоловіки?

Переважно працюю з дорослими людьми, як з жінками так і з чоловіками. Раніше до мене на тренінги приходила переважно жіноча аудиторія, зараз можу сказати, що серед моїх клієнтів 40% - чоловіки, 60 % – жінки.

А де саме Ви проводите майстер-класи і тренінги: тільки в Києві, чи по всій Україні та за її межами?

Зараз я працюю по всьому світу: це консультації по скайпу, а тренінги проводжу по всій території України, але частіше - в Києві.

Якщо згадати студентське життя, роки навчання в Ніжинському державному університеті – чи були у вас улюблені предмети або викладачі?

Так, звичайно були як улюблені предмети, так і викладачі, яким я вдячна за отримані знання. Серед викладачів: Н.Ф. Литовченко, О.В.  Плаушевська, Ф.Т. Євсєєв. Улюбленими предметами у мене були історія світової культури, зарубіжна література, психологія та патопсихологія.

Чи є у Вас особисте правило, девіз по життю?

«Если у кого-то получается – есть надежда у остальных»

Побажання читачам нашого сайту від досвідченого психолога?

Світ починається з нас самих. Подбайте про те, аби бути щасливим, і поважати інших людей.

 

Валентина Ващенко

Фото з аріхву

Читайте також:

Дівчина з нашого вишу: редактор всеукраїнського видання Вікторія Шапаренко

http://www.ndu.edu.ua/index.php/ua/novini-universitetu/item/1500-divchyna-z-nashoho-vyshu-redaktor-vseukrainskoho-vydannia-viktoriia-shaparenko

Прочитано 1087 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative