Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Восьмого лютого в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя було проведено спортивну церемонію нагородження: «Бал чемпіонів». За підтримки профкому студентів та соціально-гуманітарного відділу були нагороджені призери та переможці Спартакіади першокурсників з волейболу, баскетболу, футболу та Міжфакультетської спартакіади з волейболу.

Ще до початку церемонії голова первинної профспілкової організації студентів Сергій Іванюк наголосив: «Всі ми знаємо, що без фізичної праці не буває здорового тіла, як і розумних думок в голові. Дуже приємно, що в НДУ є молоді спортсмени, які розділяють цю думку.

Отже, до результатів:

У Спартакіаді з волейболу серед дівчат третє місце здобув природо-географічний факультет. Друге здобув факультет психології та соціальної роботи. За перше місце були нагороджені студенти факультету іноземних мов. Кращим гравцем було визнано Катерину Мовтян.

Що ж до хлопців, до третє місце у природничо-географічного факультету. Друге місце за факультетом психології, а першими стали студенти факультету іноземних мов. Кращим гравцем став Олександр Руденко.

У Спартакіаді першокурсників з баскетболу серед дівчат третє місце отримали студенти факультету психології та соціальної роботи. Друге місце у природничо-географічного факультету. Першими стали дівчата з факультету іноземних мов. Кращий гравець – Ярина Бульба.

А от у Спартакіаді серед хлопців третіми стали спортсмени з історико-юридичного факультету. Другі – студенти факультету психології, а першим визнано факультет іноземних мов. Кращий гравець – Павло Костенецький.

Спартакіада першокурсників з міні-футболу серед дівчат має наступні результати: третє місце у філологічного факультету, друге в історико-юридичного, а третє здобули спортсменки з природничо-географічного факультету. Кращою стала Олеся Корзун.

Серед хлопців, третіми стали спортсмени з Інституту точних наук та економіки, друге здобув природничо-географічний факультет, а перше місце у історико-юридичного факультету. Кращий гравець – Денис Сербін.

У Міжфакультетній спартакіаді з волейболу серед дівчат третє місце належить Інституту точних наук та економіки, другими стали спортсмени з природничо-географічного факультету. Перші ж студенти з факультету іноземних мов. Кращий гравець – Вікторія Селезенко.

Хлопці з природничо-географічного факультету стали третіми. Друге місце отримали студенти з історико-юридичного факультету. І першим став Інститут точних наук та економіки. Кращий гравець – Олександр Колоша.

Тренери, які готували спортсменів: Михайло Кирієнко, Світлана Оленченко, Петро Кузьменко, Володимир Боровик, Микола Красновид та Іван Заплішний.

 

За матеріалами сайту

nezhatin

 

 

Прочитано 887 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative