8 березня 2024 року ректор університету Олександр Самойленко брав участь у двосторонній онлайн-зустрічі, організованій Ніжинською міською радою та  мерією французького міста Сен-Жермен-ан-Ле за участі міського голови Олександра Кодоли та мера міста Сен-Жермен-ан-Ле Арно Перікара. У ході зустрічі обговорили співробітництво між містами в галузі освіти та культури, підтримку французькими партнерами громади нашого міста.

Ректор університету презентував університет, розповів про його досягнення і здобутки, освітні програми та міжнародні проєкти, які реалізуються в тому числі і з університетами Франції. Інформація, надана Олександром Григоровичем, та відеоролик про університет, продемонстрований під час зустрічі, справили позитивне враження і пані Сільві Абер-Дюпюї, перший заступник мера Сен-Жермен-ан-Ле з питань освіти, запропонувала провести ще одну окрему відеоконференцію, на якій би більш детально обговорити напрями співпраці не лише між громадами, але й між університетами, запросивши на зустріч керівників французьких закладів освіти.

Адміністрація університету висловлює вдячність за організацію зустрічі відділу міжнародних зв'язків та інвестиційної діяльності! Виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Прочитано 98 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative