«Українські огірки із грецьким присмаком». Під таким заголовком опублікував в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» рецензію на книжку «Ніжинські огірки по-грецьки. Книга скарбів історичних та кулінарних» журналіст Михайло Бублик.

Видання було здійснено під грифом Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Центром гуманітарної співпраці з українською діаспорою разом з Ніжинським міським товариством греків імені братів Зосимів 2021 року. Його фінансово підтримали Ніжинська міська рада, асоціація «Об’єднання підприємств Ніжинщини» та народні депутати України Валерій Зуб і Микола Величкович.

Журналіст звертає увагу читачів не тільки на історичний та кулінарний зміст книги, а й на його дизайнерське оформлення, його зробила в ніжинському видавництві «ПП ЛИСЕНКО М. М» Наталія Парецька.

Авторки видання Надія Онищенко і Лариса Зайко радіють такому визнанню авторитетного державного інформагентства, що активно працює з 1918 року і сьогодні його тексти можна прочитати українською, англійською, іспанською, польською, німецькою, французькою та японською мовами.

«Бажаю, щоб ця чудова книжка надихнула селекціонерів на відродження власне ніжинського огірка. Щоб і греки купували продукцію ніжинців на теренах етнічної Батьківщини, щоб українці ласували ніжинськими огірками і вдома, і по всій землі, де їх доля засіяла», – відгукнулася на прочитане журналістка з Дніпра Марія Масюк.

З питань придбання звертайтеся у видавництво.

Покликання: https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3822001-ukrainskij-ogirok-iz-greckim-prismakom.html

ДАРІЯ БОБРИК

Прочитано 118 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative