Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя вже тривалий час позиціонує себе як центр реалізації молодіжних ініціатив, підтримки та популяризації волонтерського руху, активно співпрацює з міжнародними інституціями та громадськими організаціями, тому не виглядає дивним, що саме в стінах нашого університету 4 грудня з нагоди Міжнародного дня волонтерів відбувся Волонтерський форум «Платформа молодіжних змін через практики волонтерства: життєстійкість в дії», який проводився в рамках ініціативи зі створення центрів життєстійкості «Місце сили», яку впроваджує ГО «Клуб рибалок України» та ГО «Лабораторія ініціативної молоді» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та UNDP, Програми розвитку ООН в Україні, в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Відкрили форум проєктна координаторка Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ольга Цуприкова, проєктна менеджерка центру життєстійкості «Місце сили» ГО Клуб рибалок України NGO  Юлія Борисова, секретар Ніжинська міська рада Юрій Хоменко й ін.
Директорка КЗ Ніжинський міський молодіжний центр та голова правління ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді» Анжела Тимченко презентувала програму «U-Report» - цифрову платформу UNICEF Ukraine, що об’єднує активну молодь, яка висловлює свої думки та прагне впливати на зміни в країні.

Форум об’єднав близько 240 учасників, представників студентської й учнівської молоді, волонтерів та представників громадськості. Лідери волонтерських організацій міста презентували свою діяльність, розкрили специфіку своєї роботи в умовах війни.
Директорка Молодіжного центру Анжела Тимченко провела воркшоп «Тайм-менеджмент», її заступник - Роман Гомоляко провів воркшоп «Basic PH», у ході якого ознайомив молодь з 6-ма каналами відновлення ресурсів, а фахівчиня Ольга Опанасенко залучила всіх учасників до інтелектуальної антифейкової гри «Нота Єнота».

До заходів також долучилися члени «Української Волонтерської Служби» Дмитро Пронін - голова правління Благодійного Фонду «Живе серце» та Катерина Таушканова - тренерка з волонтерства, випускниця програми Агенти Волонтерства.

Прочитано 152 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative