12 жовтня 2023 розпочалася серія вебінарів «Holistic Language Pedagogies: Ways Forward in English Language Teaching & Learning» ініційована Childhood Education International за підтримки RELO Kyiv.

Серія включатиме презентації українських викладачів TESOL, які беруть участь у Проєкті обміну професійним навчанням TESOL між США та Україною у 2022-2023 роках. Професійний навчальний проєкт TESOL (TESOL Faculty United for Ukraine) за участі Євгена Плотнікова та Вікторії Смелянської, викладачів кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, представляє стратегії, інструменти, ресурси, ідеї та поради щодо викладання англійської мови в нестабільному та складному світі.

12 жовтня 2023 учасники розглядали Technology & Holistic Learning in ELT з Віолеттою Панченко, Наталією Дмитренко, Вікторією Смелянською, Остапом Бодиком і Тетяною Коноваленко.

Високопрофесійні ELT спікери ділилися своїми знаннями та досвідом, цікавими ідеями, корисними порадами у мотивуючих презентаціях. Вебінар відвідали українські та американські викладачі, вчителі та студенти!

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative