Шановні ветерани, викладачі, співробітники, студенти!

Сьогодні людство відзначає День пам'яті та примирення!

У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 78 років тому здобував Перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя зміг врятувати світ від нацистського поневолення.

Минуле України – це суцільна боротьба нації за створення власної держави та її захисту. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, час російської агресії, наші воїни, боронячи Україну на її східних рубежах, беруть за приклад героїзм і ратний подвиг тих, хто відстояв право жити в ХХ столітті. Схилімо в шані голови перед усіма загиблими за нашу честь, свободу і незалежність. Згадаймо й прославімо усіх живих, що мужньо тримають сьогоднішній фронт і щодня наближають нашу довгоочікувану перемогу!

Від щирого серця бажаю Вам та Вашим родинам здоров'я, благополуччя, миру та процвітання в рідній незалежній Україні! Вічна слава Героям, що полягли з свободу рідної землі!

Слава Україні!


З повагою
ректор Ніжинського державного університету
імені Миколи Гоголя Олександр САМОЙЛЕНКО

 

Прочитано 165 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative