01 листопада 2022 року здобувачі освітньої програми 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в межах дисциплін «Вокально-хорові розвиваючі технології», «Вокально-хорові студії: організація творчих проектів» та «Мистецько педагогічні студії» (доц. Т. В. Раструба) долучилися до онлайн воркшопу «Муха в моєму вікні» Орф-педагогині та цікавої особистості – Соні Коума / SoniaKouma (Греція - Австрія).Даний захід було організовано в рамках проєкту Арт-резиденція «Інклюзивний хаб у Луцьку».

Соня Каума вивчала історію мистецтв і археологію в університеті Афін, який закінчила у 2012 році за спеціальністю флейта. В Афінах Соня закінчила 3-річний курс Orff-Schulwerk, а в 2019 році закінчила факультет Музики та танцювальної освіти «Оrff Schulwerk» в Моцартеумі (Зальцбург). У 2020 році вона пройшла європейську менторську програму з Орф-Шульверк педагогіки.

Соня Каума працювала в Греції вчителем гри на флейті, музичним і руховим педагогом у дошкільних, початкових класах та у школі танців. Вона виступала в оркестрах і фільмах (Греція), дитячих виставах (Зальцбург), а також як музикант у імпровізаціях плейбек-театральної групи «Рlayback ground» (Греція). В даний час вона живе і працює в Зальцбурзі.

Всі учасники (понад 100) отримали чудовий європейський досвід роботи з дітьми з ООП та були вражені неймовірною енергетикою тренерки.

       

доц. Т. Раструба  

 

Прочитано 164 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative