У четвер, 10 листопада, у читальній залі Гоголівського корпусу відбувся ХХ чемпіонат факультету з інтелектуальних видів спорту. Грандіозна «інтелектуально-патріотична битва», участь у якій взяло 14 команд – студенти, магістранти, аспіранти та викладачі. Гра складалася із двох турів: брейн-рингу та, власне, традиційних питань турніру. 25 питань про 25 регіонів України: цілісної, неподільної, суверенної держави.

 

Початок гри виявився щемливим. Замість звичної мелодії Р. Штрауса, у залі було оголошено хвилину мовчання в знак пам’яті про тих, хто поліг у страшній і несправедливій війні.

З вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету Тимошенко О. А, який побажав всім незламної віри в свої сили та вдалої, цікавої гри.

Чудовий результат серед студентських команд продемонструвала команда «СМ-7» (представники студентського самоврядування факультету), які посіли перше місце. Відповідно 2 і 3 місця у команди «Вирви зуб» (група СРск-31, СР-41) та команди «Вища ліга» (група ПО-11).

Серед викладачів вже доброю традицією стає перемога команди кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи «ББК-СНЗ», яка набрала 20 балів та стала абсолютним переможцем факультетських змагань.

Загалом, можна вважати, що інтелектуальне свято повністю вдалося. Вдвічі приємніше отримувати фідбеки і від студентів та присутніх за можливість зануритися у вир позитивних емоцій, насолодитися спілкуванням з друзями, зарядитися адреналіном від змагань.

Прочитано 239 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative