У рамках Фестивалю науки на факультеті іноземних мов 17.05. було проведено захід: “Англійська, французька, польська чи німецька? Обрати, не можна пропускати!” 

Метою заходу було ознайомити студентів 1 курсу із особливостями вивчення іноземних мов як дисциплін за вибором та сприяти підвищенню мотивації молоді у оволодінні іноземними мовами. 

Захід провели викладачі кафедри прикладної лінгвістики: доценти Ларіна Т.В. та Чувакова Т.Г., канд. пед. наук Штепура А.П. та доцент кафедри німецької мови Петрукович С.В.. Були присутні 35 студентів різних факультетів університету. 

Наразі факультетом іноземних мов розроблено програми для вивчення за вибором чотирьох іноземних мов: англійська, німецька, французька, польська. Студенти мають можливість обрати дві іноземних мови із списку. 

Під час ZOOM-конференції студенти дізналися про:

  • різницю між дисциплінами основного курсу та тими, що пропонуються на вибір студента;
  • переваги вивчення дисциплін за вибором у цілому та іноземних мов зокрема;
  • актуальність вивчення англійської мови для подальшого вступу та навчання у магістратурі;
  • можливості обрання та особливості вивчення англійської, німецької, французької та польської мов у рамках дисциплін за вибором;
  • застосування набутих знань та навичок у подальшому працевлаштуванні та професійній діяльності. 

Студентам були продемонстровані презентації, аудіо- та відеоматеріали. Учасники конференції взяли участь у низці інтерактивних завдань, запропонованих викладачами. Завдання націлюють студентів на кращий орієнтир серед дисциплін за вибором, полегшують прийняття рішення щодо вивчення іноземної мови як запоруки успішного розвитку у майбутній професії.

Прочитано 331 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative