Психологічно орієнтована весна-2021 в самому розквіті! 5 травня пройшов онлайн-тренінг в рамках проєкту соціальної дії #Психологічне_здоров_я_для_ніжинців, який реалізується кафедрою загальної та практичної психології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Практичний психолог Ніжинської гімназії №14 Сілівоненко Катерина Олександрівна провела цікаве та змістовне заняття на тему «Правопівкульне малювання як ресурс та ключ до підсвідомості». Учасники тренінгу розвинули навички саморегуляції, гармонізували свій емоційний стан, доторкнулися до світу арттерапії. Більше 20 осіб підключилося до Zoom-зустрічі. Зворотний зв’язок показав, що заняття сподобалося та стало справжнім джерелом натхнення.
Проєкт реалізується завдяки фінансовій підтримці від British Council UkraineActive Citizens Ukraine та інформаційно-організаційному сприянню від ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та КЗ Ніжинський міський молодіжний центр
Велику допомогу в організації тренінгів отримали від Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників та особисто від Світлани Ростиславівни Желєзняк, психолога центру.
Прочитано 336 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative