8 Березня – свято весни, любові та краси, одне з найсвітліших свят, яке не обійшло увагою активних, енергійних жінок, голів первинних ветеранських організацій нашого міста, які зібралися в територіальному центрі.

Представниць прекрасної статі привітали заступник міського голови І. Грозенко, секретар міської ради Ю. Хоменко, начальник УСЗН В. Кулініч та голова Ніжинської міської організації ветеранів України Л. Величко, які подякували жінкам за їх чуйність та милосердя, активну громадську позицію, побажали міцного здоров’я, жіночого щастя, любові, добра, миру та злагоди. Від імені міського голови О. Кодоли гості привітали жінок з прийдешнім святом – Міжнародним жіночим днем та вручили Подяки міського голови активістам ветеранського руху.

Чудовим подарунком для всіх став святковий концерт підготовлений волонтерською групою «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя (керівник Г. Б’янка). У ролі ведучих дебютували студенти 2 курсу Костянтиненко Назар та Іванюк Вікторія.

Свято пройшло сердечно та щиро, з гарним настроєм у теплому колі за чашкою чаю та солодощами, які надали приватні підприємці Л. Саричева та Є. Москаленко.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення святкового заходу.

Прочитано 364 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative