Мене звати Олена Іценко. Народилася й виросла в мальовничому містечку Прилуки. Тож, коли постало питання вступу до вишу, надала перевагу провінційному Ніжину на противагу галасливим великим містам.

Ще в дитинстві захопилася англійською. Цей предмет був улюбленим під час навчання в школі. Серед моїх хобі є ще два: подорожі та література. Саме вони спонукали мене вчити англійську бездоганно.

Навчатися іноземної мови нелегко. Кожного дня необхідно багато й зосереджено працювати, бути відповідальним і вимогливим до себе. Саме тому моїм гаслом на щодень було і є : «Зробити все, що можеш».

Завдяки високопрофесійним викладачам НДУ імені Миколи Гоголя та своїй щоденній наполегливості, можу впевнено спілкуватися англійською та навчати її інших.

Закінчивши бакалаврат, не роздумуючи, вступила на факультет перекладачів магістратури університету.

Мені завжди цікаво пробувати свої сили в професійній діяльності. Саме тому успішно працювала в англомовному таборі відпочинку для обдарованої молоді при Чернігівській обласній державній адміністрації, за що нагороджена Почесною грамотою.

У березні 2020 року Київський Національний авіаційний університет (факультет лінгвістики та соціальних комунікацій) оголосив ХІ Міжвузівський конкурс молодих перекладачів. До нього долучилися студенти вишів усієї України. Змагання передбачали кілька етапів. Доводилося перекладати і прозові, і поетичні твори. Було витрачено багато часу й зусиль, однак це того варте. Адже мене визнано переможцем, нагороджено Дипломом ІІ ступеня. Звичайно, ця перемога додала мені впевненості в своїх силах, проте для мене, як говорила Ліна Костенко «Кожен фініш – це, по суті старт…»

Мрію про те, що іноземна мова буде ключем до мого професійного успіху. Знаю, що не помилилась у виборі фаху, адже, коли ти знаєш іноземну мову, світ відкриває для тебе широкі можливості.

Прочитано 691 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative