Другий рік поспіль ми проводимо до Міжнародного дня сім’ї Форум! Розглядаємо актуальні питання і проблеми сучасноі сім’ї, обмінюємось досвідом збереження сімейних цінностей, та ін. Відкривав Форум «Сімейних цінностей» декан факультету психології та соціальної роботи Олексій Тимошенко.

Про сімейну політику держави розказувала Анна Лисенко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Про заклад, в якому народжуються сім’ї, та можливості реєстрації шлюбу, повідомляла директорка Ніжинського міськрайонного відділу РАЦС Катруха Світлана!!В прямому ефірі була директорка КЗ»Ніжинського молодіжного центру» Анжела Тимченко знайомила з сімейними ціннностями, які допомагають в організації роботи з молоддю! Олег Меркулов, тато чотирьох чудових доньок, ділився духовними сімейними цінностями.
Тож підводимо підсумки проведеного сьогодні опитування щодо сімейних цінностей серед молоді та учасників Форуму! Радіємо, що, навіть, в умовах карантину нам вдається зберігати любов, довіру, взаємоповагу !!! Дякуємо всім учасникам і виступаючим Олексій Тимошенко, Анні Лисенко, Світлані Катрусі, Анжелі Тимченко, Олегу Меркулову , модератору та керівнику проекту Олегу Лісовцю, автору концепції Ганні Бондаренко, студентам - Снежана Якушко, Алеся Шейко за активну громадську позицію і підтримку сімейних цінностей!!!
Щиро вітаємо всіх з Міжнародним днем сім’ї!!!

Прочитано 542 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative