Останній тиждень лютого ознаменувався двома поїздками до Сумської області з метою профорієнтаційної роботи: до Конотопа та Шостки. Одним із завдань профорієнтаційної роботи є зустріч зі старшокласниками. Саме з цією метою викладачі та студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя вирушили до Конотопа 20 лютого. Зустрічі зі школярами проходили у трьох школах міста. Програма профорієнтаційної роботи скадалалась із відеопрезентації нашого навчального закладу. Випускники школи були ознайомлені з особливостями вступної кампанії 2020 та мали змогу насолодитися творчими виступами колективів вишу.

25 лютого відбулась презентація Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя у Шосткинській міській малій академії наук учнівської молоді Шосткинської міської ради Сумської області. Профорієнтаційний захід зібрав учнів з усіх шкіл міста. Для них були показані відеоінформаційні матеріали та презентовано виш. Велику зацікавленість школярів викликала розповідь викладачів та студентів про свої факультети та інститути.
Висловлюємо сподівання, що такі профорієнтаційні заходи будуть результативними і багато школярів вирішать вступити на навчання до Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Прочитано 562 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative