16 лютого у Кременчуці фестивалем стартувала місцева Ліга гумору КаВліН. 8 команд з різних міст України змагалися за право пройти в сезон ліги. Ігри проводяться за схемою Ліги Сміху з тренерами. Так максимально в сезон могли пройти тільки 6 команд.

Як наслідок, після виступу ніжинської команди "Дуракам закон не писан"встало 2 тренери, тому команда автоматично потрапила в сезон. Також одноголосним рішенням журі наші ДЗНП стали переможцем фестивалю! Наступний етап ліги пройде 12 квітня. А вже 27 лютого "Дуракам закон не писан" вирушає до Одеси на фестиваль офіційного підрозділу телевізійної Ліги Сміху Одеської Ліги Сміху. Команда дякує за підтримку ректору Ніжинського державного університету Самойленку Олександру Григоровичу, фабриці м'яких іграшок "Копиця" та особисто Наталії Копиці.

А вже 18 лютого відбувся фестиваль Черкаської ліги КВН, куди поїхала новостворена університетська команда "Ви не повірите!". Команду представляють студенти різних факультетів у кількості 5 чоловік. Це був дебютний виступ команди, і він виявився вдалим! Команда в сезоні з тренером! Наступний етап вже 31 березня. Команда дякує за підтримку ректору університету Самойленку Олександру Григоровичу та Профкому студентів НДУ і його голові Іванюку Сергію. Бажаємо успіхів нашим гумористам!

Прочитано 506 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative