Яскраво, феєрично, емоційно - так пройшов танцювальний батл між 3 та 4 гуртожитками Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Цей захід став найграндіознішою танцювальною подією року. Готувалися гуртожитки до Майдансу протягом місяця під керівництвом студентів-хореографів факультету культури і мистецтв. Робота була кропіткою, виснажливою, але вартою того, адже в результаті обидві команди показали високий рівень підготовки.

Свої номери команди показували у трьох конкурсах: візитка, батл та домашнє завдання. Оцінювало студентів журі у складі Скороход Віталіни, начальника соціально-гуманітарного відділу, Коломійченко Марини, режисера-постановника загальноуніверситетських заходів, та Косаренка Олександра, хореографа, випускника Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Найтанцювальніша подія року була б неможливою без підтримки ректора Ніжинського державного університету Самойленка Олександра, депутата обласної ради Охонька Сергія, громадського діяча та волонтера Зінича Євгена та профкому студентів на чолі з Іванюком Сергієм. MyDance стає вже традиційним шоу для нашого університету та всього міста. Як і в 2017 році, коли вперше він був проведений у стінах вишу, так і цього року організаторами виступили фахівці соціально-гуманітарного відділу.

Цього року до дружньої університетської родини приєдналася команда команда Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя, яка виступала поза конкурсом.

Обидва гуртожитки створили не просто танцювальні номери, а яскраві міні-шоу, котрі шаленими оплесками зустрічали глядачі.

За словами ректора Олександра Самойленка, цього року постановки були дуже динамічними, обидві команди показали високу майстерність.

Перемогу отримала команда 4 гуртожитку з мінімальною перевагою в 1 бал. Але як зазначила член журі Віталіна Скороход, важлива не перемога, а ті яскраві незабутні емоції, які отримали всі учасники та гості танцювального дійства.

Прочитано 932 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative