З 4 по 7 березня 2019 року в Університеті Вітовта Великого (Каунас, Литовська Республіка), який є координатором міжнародного проекту за програмою Еразмус+ «Гендерні студії: крок до демократії та миру у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями (GeSt)», відбулися підсумкова координаційна зустріч та стажування учасників проекту. Представники усіх університетів-партнерів з України, Литви, Греції, Угорщини, Марокко та Тунісу обговорили основні досягнуті результати та окреслили найближчі завдання для успішного завершення трирічного проекту, метою якого було впровадження серії освітніх програм, збагачених та оновлених гендерними аспектами, в різних областях соціальних та поведінкових наук, в країнах з різними традиціями задля покращення рівня розуміння гендерних проблем в суспільстві та методів їх вирішення.

Результатом даного проекту в Ніжинському університеті є магістерська програма «Політологія. Гендерні студії», детальний опис якої можна знайти на сторінці кафедри політології, права та філософії.

На даний час завершується видання підручників та посібників, створених у рамках проекту для студентів, що навчаються за цією програмою. Готуються для відкритого доступу електронні курси з гендерної тематики (Гендерна політика, Гендерна психологія, Освіта і гендер, Гендерні історичні студії), розміщені у віртуальному навчальному середовищі університету УНІКОМ.

Більше інформації про проект GeSt та результати його діяльності можна знайти на сайті проекту та в соціальних мережах  Facebook та LinkedIn.

Відділ міжнародних зв’язків

Прочитано 870 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative