Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

На початку березня в університеті Вітовта Великого Литовського міста Каунас відбулася остання координаційна зустріч та стажування учасників Міжнародного проекту «Гендерні Студії: крок до демократії та миру у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями» за програмою Європейського Союзу Еразмус+.

Зібралися представники всіх університетів, які беруть участь у проекті – трьох українських, двох – з Марокко, ще двох – з Тунісу, а також університетів-учасників з країн Європейського Союзу – Литви, Греції та Угорщини.

Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя представляли двоє викладачів Інституту точних наук і економіки – координатор проекту, доцент Тетяна Лісова та директор інституту Юрій Ковальчук.

Під час зустрічі, зокрема, розглядалися результати виконання партнерами завдань пректу, а також звіти лідерів спільних “робочих пакетів”.

Наш університет відповідає в проекті за пакет “Електронні ресурси”. Під час звітного періоду в рамках завдань цього пакету нами були проаналізовані та оцінені створені партнерами онлайн-курси для магістерських програм за тематикою гендерних студій, з використанням спеціально створеного для цього електронного засобу оцінювання.

На зустрічі в Каунасі наші оцінки та оцінки європейських партнерів були обговорені і лягли в основу для прийняття рішень щодо подальшого вдосконалення змісту онлайн-курсів та їх технологічної якості.

Інформацію про проект GeSt та результати його діяльності можна знайти на сайті проекту,  а також у мережах Facebook та LinkedIn.

 

Прочитано 834 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative