10 жовтня збірна команда НДУ «Дуракам закон не писан» стала чемпіоном Кременчуцької ліги КВН! У суперфіналі сезону, в якому загалом брало участь 27 команд, вдалося випередити «Збірну холостячок України» та полтавську команду  «Все красиво».

Це найуспішніший сезон для ніжинської команди. Напередодні «Дуракам закон не писан» виграли півфінали Чернігівської, Черкаської ліги та вийшли у фінал Сумської ліги КВН. Також успішно команда зіграла у сезоні офіційного підрозділу Ліги Сміху – Запорізькій Лізі Сміху, де вдалося «пробитися» до півфіналу.

У цьому сезоні ДЗНП зіграли вже 15 ігор у містах України. При цьому на кожному етапі, враховуючи фестивалі, ставали переможцями або призерами.

За словами акторів команди, це дійсно найпродуктивніший рік. «Сезон стартував у лютому місяці і продовжується впродовж календарного року. І дуже приємно, що ми фіналісти 4 з 5 ліг, де грали. Так, не вдалося пробитися до фіналу ЗЛС, але ми отримали колосальний досвід, працюючи з зірками телебачення, тим більше впереше грали у «регіоналці» Ліги Сміху.»
За команду, яка сформувалася саме в стінах НДУ, грають випускники університету: Іванюк Сергій та Чечітко Сергій, студентка факультету іноземних мов Лещенко Аліна. Допомагають з музичним оформленням та реквізитом студентки історико-юридичного факультету Верещак Олеся та Бабенко Валерія.

Упродовж весняної частини сезону команді допомагали: Голова міської ради Лінник А.В. та депутат міської ради Шалай О.В. Зараз же підтримують команду, як і протягом усього сезону, ректор університету Самойленко О.Г., соціально-гуманітарний відділ університету та ічнянський активіст Зінич Є.І.
Команда «Дуракам закон не писан» щиро дякує всім за підтримку, адже завдяки їм про Ніжин дізнаються далеко за межами області.

Прочитано 683 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative