Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

17 жовтня 2018 р. на природничо-географічному факультеті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя проходив квест для студентів-першокурсників "Знайомство з Ніжином".

Головною метою заходу було залучення студентів до активного і, водночас, цікавого відпочинку, здорового способу життя та знайомства з цікавими об'єктами міста.

Під час проходження квесту студенти змагалися у спритності, витривалості та креативності. Всі завдання були побудовані таким чином, щоб учасники могли дізнатися якомога більше цікавої інформації про Ніжин.

Студентам обов'язково потрібно було пройти 7 станцій, де першокурсники виконували різні завдання: відгадували ребуси, кросворди, зіграли в гру "Що? Де? Коли?" та інші. Особливе захоплення викликала гра "Крокодил".

Перше місце виборола команда "Спартанці", друге місце здобула команда "Вінні-пух", а третіми були учасники команди "Змійка".

Всі учасники отримали призи від Профкому студентів НДУ та кафедри географії природничо-географічного факультету.

Коли на території університету, крім навчання, можна побачити щасливі та усміхнені обличчя студентів, можна зробити висновок, що студентське життя не обмежується лише лекціями та семінарами!

Отже, живіть весело, цікаво та змістовно разом зі студентами природничо-географічного  факультету!

 

Костянтин Дмитренко

 

Прочитано 798 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative