Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

За результатами відбору кандидатів на здобуття стипендій Президента України 78 молодих письменників та митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва отримали свою грошову винагороду. Серед щасливчиків – і ніжинська майстриня слова, громадська діячка Тетяна Винник.

Відповідно до Указу гаранта, виплата стипендій проводиться щомісяця протягом року. Призначається 250 стипендій на рік.

Результати засідання комісії з відбору кандидатів оприлюднив офіційний сайт Міністерства культури України.

Тетяна Винник – член Національної спілки письменників України, голова ГО "Центр новітніх ініціатив та комунікації", головний організатор та натхненник Міжнародного фестивалю інтеграції слова в сучасному арт-просторі "Литаври", куратор благодійних акцій, авторка дитячих книжок та поетичних збірок.

Із 2010-го року – головний редактор журналу для дітей "Крилаті". Перекладає з російської, англійської та болгарської мов.

Закінчила філологічний факультут Ніжинського державного університету імеін Миколи Гоголя, паралельно здобула спеціальність "журналістика". У 2002-2005 р.р. працювала тележурналістом на телерадіокомпанії "НТБ".

Нагороджена дипломами за волонтерську діяльність, має нагороду "Благодійник року — кращий волонтер" імені меценатів Тарновських-2014", присвяченому АТО. "Жінка року" у номінації "Краща жіноча ініціатива" (Ніжин, 2015). Виховує сина Богдана.

Загалом, комісія розглянула 80 заявок, серед яких у сфері музичного мистецтва – 42; молоді письменники – 11; у сфері естрадно-циркового мистецтва – 5; у сфері образотворчого мистецтва – 9; у сфері театрального мистецтва – 5; у сфері хореографічного мистецтва – 3; у сфері кіномистецтва – 5.

 

 

За матеріалами інтернет-видання: nizhyn.pravdatut

 

Прочитано 650 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative