Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

21 травня 2018 р. керівництвом ДСНС України було ініційовано зустріч між делегацією Федеративної Республіки Бразилія та українськими представниками ДСНС.

Враховуючи гостинність ніжинських людей поважним гостям з Федеративної Республіки Бразилія влаштували ряд екскурсій для ознайомлення з культурою та побутом древнього міста.

Зокрема делегація у складі бразильських представників відвідали Ніжинську дитячу хореографічну школу (НДХШ), музей рідкісної книги НДУ ім. М. Гоголя та багато цікавих місць нашого міста.

Галина Тимошенко, незмінний директор Ніжинської дитячої хореографічної школи особисто провела екскурсію поважним гостям. Продемонструвала Народний музей Українського старовинного костюму та побуту, що функціонує на базі НДХШ. Завідуюча музеєм Оксана Добриня зробила невеликий екскурс в історичне минуле Чернігівщини.

Олександр Морозов, директор музею рідкісної книги, розказав гостям про заснування музейної колекції книг, а також продемонстрував гордість музею, результат невтомної, кропіткої праці багатьох ніжинських волонтерів та особисто Олександра Морозова – музейну кімнату видатного ніжинського мореплавця Юрія Лисянського.

Завершальним етапом екскурсії була демонстрація та розповідь музейного працівника Романа Желєзко про видатний учбовий заклад України та зокрема Чернігівщини – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.

У складі іноземної делегації в Україну прибули Марія Ферраз — регіональна координаторка Бразильської агенції з питань співробітництва в країнах Латинської Америки, Карибського басейну та Східної Європи, Анна Ескалера — проектна менеджерка Бразильської агенції з питань співробітництва, Алан Араужо — голова Спеціалізованого командування Корпусу воєнізованої пожежної охорони округу Бразилія та Фабіо Сілва — начальник відділу міжнародних зв’язків цього ж відомства.

Від ДСНС участь у заході також взяли керівництво Департаменту реагування на надзвичайні ситуації, Департаменту ресурсного забезпечення, а також Головного управління ДСНС у місті Києві.

Під час зустрічі Микола Чечоткін розповів представникам делегації про діяльність ДСНС на усіх етапах реформування.

Командир авіазагону Іван Коробка ознайомив з роботою свого загону та провів екскурсію по території.

Делегація була приємно вражена професійністю команди, зважаючи на специфіку цієї складної роботи.

 

Підготувала Валентина Ващенко,

за матеріалами сайту «Нежатин»

Прочитано 548 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative