Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Нещодавно студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, факультету психології та соціальної роботи (групи ПА-21), в ході вивчення предмету «Методика навчання освітньої галузі «Природознавство» відвідали у Ніжині салон «Природа».

В цьому місці зібрані майже всі тварини, яких можна завести вдома, або в живому куточку в школі. Так як на сьогоднішній день однією з вимог до оформлення класної кімнати є наявність куточку природи, то ми як майбутні вчителі повинні знати, яких тварин можна заводити, щоб це було цікаво для дітей і не заважало навчальному процесу, а отже потрібно знати й всі тонкощі їх утримання.

Весь салон можна сказати поділений на такі частини: акваріумне господарство, тераріуми та клітки з домашніми улюбленцями. З тварин були представлені: риби, черепахи, слимаки, миші, декоративні кролики, хом’яки, шиншили, морські свинки та папуги. Ми дізналися як же правильно доглядати за цими тваринами в умовах навчального закладу: як їм створити сприятливі умови для життя й найголовніше чим же їх годувати. Також тепер ми знаємо особливості їх розміщення в класній кімнаті, де має перебувати та чи інша тварина.

Акваріум –  це не тільки вода. Він має ще дуже багато складових, таких як акваріумний ґрунт, акваріумні рослини, молюски, обігрівач з терморегулятором і ще багато чого іншого, що є дуже важливими для існування риб.

Ми були дуже задоволені тим, що нам випала така нагода побувати в цьому салоні, потримати у власних руках всіх тваринок та дізнатися багато чого цікавого та корисного. Наприклад, недавно вивели породу риб, в якій присутні гени коралу та медузи. Тому ці рибки мають дуже яскраве забарвлення та ефектно виглядають в акваріумі.

Щиро дякуємо працівникам салону «Природа» за проведену нам навчальну екскурсію, за уточнення навіть найдрібніших деталей. І ми рекомендуємо кожному,  хто ще там не був, якнайскоріше завітати. Екскурсія буде цікавою як для дітей, так і для дорослих, адже домашні улюбленці дарують радість у будь-якому віці.

                                                                  Вероніка Ярешко,

 студентка групи ПА-21,

спеціальності «Початкова освіта»

Прочитано 703 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative