Дійство… Так, саме дійство можна було спостерігати в переповненому залі університету. Назвати це можна і святом, і заходом, але ці слова не характеризують того, що там відбувалося. Маленькі сценічні замальовки, театральні постановки, дефіле, вокальні та хореографічні номери прикрашали це свято, і показували, і красу, і талант учасників. І в цьому році воно було подвійне. Адже обиралися і Міс , і Містер університет.

Організатори… Талановиті і професійні люди, які з кожним роком находять усе більше креативних ідей для проведення заходу.

Це режисер - хореограф -  Анна Сєрякова, яка не просто учить «танцям», вона хореограф – експериментатор, хореограф зі своїм почерком, яка має дуже витончене відчуття смаку та стилю і вміє це все втілити у своїх постановках.

Режисер – постановник – Марина Коломійченко. Тільки вона може поєднати непоєднане. Уміє побудувати сюжетну лінію з легким гумором, передати емоцію і почуття ланцюжком правильно підібраних слів, щоб залишилося відчуття «голоду» від побаченого і щоб всі були вражені, як непомітно пролетіло дві години… Ну, і звісно, вона керує «закуліссям». А там – окрема держава, де все чітко прописано, де панує особлива атмосфера зі своїми правилами.

Фахівці соціально-гуманітарного відділу. Це все вони - пиляють, фарбують, працюють зі світлом, займаються дизайном запрошень, афіш, грамот… Оформляють сцену, виготовляють декорації, ведуть відеозйомку, озвучують… Двогодинний захід готується більше місяця не однією людиною, щоб глядачі були задоволені, були вражені…

А разом ми – одна команда, яка завжди прагне одного – гарного Дійства.

Конкурсанти… Вісім гарних, граційних дівчат та вісім елегантних, талановитих хлопців. А ще вони усі дуже сміливі. Тому, що не кожен студент, яким би красивим він не був, посеред сесії, коли заліки і екзамени, коли твої друзі і подруги вечорами можуть відпочити, піде на вечірню репетицію, де змушують долати кілометри на каблуках, виконувати різні «па», а ще вимагають слухняності (це найважче). Але такі студенти є. Їх відібрали на кастингу організатори. І вони пройшли це випробування. Щоб в один чудовий зимовий вечір подарувати усім свято і, найголовніше, подарувати його для себе.

Спонсори… Люди, яким ми вдячні за їх небайдуже ставлення до нашого дійства. Це поважні люди, відомі і в місті, і в області. Є такі, які багато років підтримують захід, є «новенькі» , які приходять, але вже від нас не підуть. Тому що ми їх поважаємо, цінуємо за співпрацю і за підтримку. Отже, ми дякуємо: Ніжинському  державному університету імені  Миколи Гоголя та його ректору Самойленку Олександру Григоровичу; депутату Ніжинської міської ради, директору мережі ювелірних магазинів «Діамант». Водимиру  Мамєдову; депутату обласної ради Вєротченко Андрію; Національному провайдеру «Дата груп» і керівнику підрозділу Ніні Семеновій; профкому студентів Ніжинського державного університету ім.Миколи Гоголя, голові Сергію Іванюку; власнику фітнес-клубів «Кардіо клуб» та «Шок-джим» Сорокіну Сергію; депутату обласної ради Охоньку Сергію, депутату міської ради Радченко Наталії, фотографу Ярославу Зінченко, директору нічного клубу «Космос» Прокопцю Даниїлу; туристичній агенції «DIGI TOUR». Інфрмаційна підтримка «Ніжин-медіа» та «Mynizhyn.com». Газета «Свідомий погляд». Щотижневе обласне інформаційне видання. Інтернет – сайт «Нежатин». 

Журі… Нелегка робота судити красу, а ще важче талант. Тільки сміливі люди беруть на себе цю місію. Вони гарно справилися зі своїм завданням і прозорим голосуванням обрали Міс та Містер НДУ. Хто ж вони?

Наталія Радченко – депутат Ніжинської міської ради; Володимир  Мамєдов-  депутат Ніжинської міської ради, директор мережі ювелірних магазинів «Діамант», людина, що підтримувала конкурс багато років, голова журі; приватний підприємець, депутат обласної ради Сергій Охонько; 5-кратний чемпіон України, фіналіст Чемпіонату Європи і світу по болді-білдінгу, майстер спорту, віце-чемпіон України і майстер спорту по шосейно-кільцевому мотоперегону, Президент федерації по боді білдінгу в Чернігівській області, cуддя Національної категорії, власник фітнес клубів «Кардіо-клуб» та «Шок-джим» - Сергій Сорокін; кандидат мистецтвознавства, заслужений артист України, кавалер ордена «За видатні досягнення у музичному мистецтві», директор Ніжинського коледжу культури та мистецтв імені Марії Заньковецької  Володимир Дорохін, Вєротченко Андрій – депутат обласної ради; керівник рекламної агенції «Ніжин медіа» Володимир Хоминець; викладач школи мистецтв при Коледжі культури та мистецтв імені М. Заньковецької, член Національної спілки художників України Петренко Юлія. 

Міс НДУ… Насправді, це поняття з кожним роком стає все більше умовним. Ні, звісно, це конкретна дівчина, Маріанна Шульга, студентка факультету іноземних мов, саме вона одягнула корону. Але, повірте, кожна з восьми дівчат заслуговують на неї.

Містер НДУ… Руденко Олександр, студент факультету іноземних мов.Йому прийшлося дуже нелегко. Все таки краса чоловіча менше помітна… А ось талант, вміння триматися на сцені, ну і , звісно, посмішка… Мабуть, вона все і вирішила.

Дефіле…Учасники презентували себе у трьох дефіле: «Персона», «Вітамін Д», «Гра у пристрасть». Зовсім різні за характером, за музикою, за костюмами. Кожен міг себе знайти і показати себе у стилі  світському, спортивному і  у вечірньому.«Зіркове перевтілення» - таку назву мав творчий конкурс. Треба відмітити, що в цьому році конкурсанти були дуже сильними у творчих здібностях. Була представлена і хореографія, і вокал, і логіка, і поезія.

Критика…Ну як же без неї. Адже скільки людей, стільки думок. Хоча особисто бачила задоволені обличчя людей, що виходили із залу, чула гарні відгуки про конкурс. Організатори прислуховуються до конструктивної критики. 

Номінації…

 «Міс та Містер Артистичність»- Журавель Ольга, Колібаба Володимир

«Міс та Містер Оригінальність» - Ничипоренко Анна, Бездухов Едуард

«Міс та Містер Загадковість» - Глова Яна та Василь Семенченко

«Міс та Містер Фітнес» - Гуторка Катерина, Скорбач Артем

«Міс та Містер Романтичність» - Федорець Роман, Чечило Альона

«Міс та Містер Посмішка» - Шульга Маріанна, Руденко Олександр

«Міс та Містер Стиль» - Шейко Олеся, Курило Ярослав

«Міс та Містер Талант» - Калюжна Аліна, Перегуда Олександр

«Міс та Містер Глядацьких симпатій» - Калюжна Аліна, Руденко Олександр

«Міс та Містер Онлайн» - Гуторка Катерина, Скорбач Артем

Вітаємо Вас, Наші Міс та Містери!!!

Любов… А як же без неї?! Тільки через любов до справи, до студентів, до університету можна показати такий результат, а ще комада організаторів - ми пов’язані один з одним і розуміємо за кивком голови, що щось не так, а по блиску в очах – все вийшло!!!

Віталіна Скороход

Фото Валентини Ващенко

 

Прочитано 3944 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative