Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

У листопаді цього року диплом кандидата психологічних наук отримали заступник декана факультету психології та соціальної роботи, старший викладач кафедри загальної та практичної психології Алла Ковтун та асистент кафедри загальної та практичної психології Ольга Кресан.

Крім того, Алла Ковтун – депутат Чернігівської обласної ради, заступник голови постійної профільної комісії Чернігівської обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери. Нещодавно вона отримала Почесну грамоту за сумлінну працю в ім’я незалежної України від Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради, яку вручав голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко.

Колектив та студентство Ніжинського державного університету вітає Аллу Юріівну та Ольгу Дмитрівну. Впевнені, що ця висока відзнака додасть Вам ще більшого стимулу для спрямування своєї професійної, громадської та творчої діяльності! Зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів.

Довідка:

За інформацією відділу кадрів НДУ, станом на 01.11.2017 року в Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя налічується 250 штатних науково-педагогічних працівників, із них: доктори наук, професори – 29 чоловік, кандидати наук, доценти – 167 чоловік.

 

Валентина Ващенко

 

 

 

Прочитано 687 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative