25 жовтня на базі КОЦ «Юність» творчий проект #naStile  провів чергову дискотеку – Halloween party! Це вже шоста тематична дискотека #naStile.

Дані заходи проходять за підтримки соціально-гуманітарного відділу, профкому студентів та студентської ради університету.

Як зазначив один із керівників проекту голова профкому та провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу Іванюк Сергій: ми всі дуже раді і десь здивовані, що наша ідея набирає таких обертів. Ще півроку тому, коли ми організовували першу дискотеку #naStile з Аліною Лещенко (голова студради), то навіть уявити не могли, що все це досягне таких масштабів. У вересні ми вирішили розширювати склад проекту і запросили активних і креативних студентів з різних факультетів. І це дає результати: усі вони небайдужі до свого заняття і виконують просто шалений обсяг роботи, за що я їм дуже вдячний. Наша мета проста – студенти мають отримувати задоволення від життя в НДУ ім.Гоголя та зробити КОЦ «Юність» центром відпочинку студенства. Дякуємо, звичайно ж, ректору Самойленку Олександру Григоровичу, що іде на зустріч нашим ідеям, фахівцю соціально-гуманітарного відділу Михайленку Михайлу Анатолійовичу, що створює чудові технічні умови для проведення дискотек на «Юності» і всьому соціально-гуманітарному відділу за підтримку.  Halloween party - це вже шоста наша дискотека і вона зібрала більше 200 студентів!  Ми постійно намагаємося вдосконалюватись і пропонувати щось нове. Наприклад, почали оформлювати інтер’єр  «Юності» у стилі поп-арт.

Також хотілось б сказати, що ми не обмежуватимемося дискотеками. У листопаді планується проведення благодійного вечору.

Шість дискотек #naStile:

1.      Дискотека 90-х

2.      Black and White

3.      Summer party

4.      Open Air

5.      Мульт – party

6.      Halloween party

Анна Лебедєва

Прочитано 958 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative