28 жовтня 2017 року в Ніжинському державному університет імені Миколи Гоголя відбувся традиційний «День відкритих дверей».

До університету завітало чимало зацікавлених абітурієнтів, які мали змогу зустрітися з ректором університету Олександром Самойленком, поспілкуватися з керівництвом факультетів та інститутів, дізнатися про напрями підготовки фахівців, ознайомитися з особливостями вступної кампанії 2018 року, а також поспілкуватися з нинішніми студентами.

Ректор університету Олександр Самойленко зазначив, що Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя один із найдавніший вищих навчальних закладів України, який продовжує своє функціонування і до сьогоднішнього дня. «На сьогоднішній день ми готуємо фахівців за 32 спеціальностями, половина з яких педагогічні спеціальності, половина класичні» – повідомив Олександр Григорович.  

Після загальних зборів абітурієнти завітали до факультетів, які їх цікавлять, отримали довідкові листи з потрібною інформацією, відвідали  музеї, лабораторії, спортивні зали, комп'ютерні класи та аудиторії НДУ імені Миколи Гоголя.

Декани факультетів розповіли про життя свого факультету, його історію, пропоновані для вивчення спеціальності та відповіли на запитання майбутніх студентів.

Валентина Ващенко

Фоторепортаж автора

Прочитано 990 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative