Дев’ятнадцятого жовтня в актовій залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулась звітно-виборча конференція Студентської ради університету.

На захід були запрошені ректор НДУ Олександр Самойленко, начальник соціально-гуманітарного відділу Віталіна Скороход, голова первинної профспілкової організації студентів вишу Сергій Іванюк, представники студентського самоврядування, гості. Конференцію відкрила в.о. голови Студентської ради університету Аліна Лещенко.

Під час конференції було заслухано звіт про роботу Студентської ради впродовж 2016 - 2017 року, та окреслено нові напрями роботи.

Також, у ході конференції відбулись вибори голови Студентської ради університету, та його заступника.

На посаду голови Студентської ради була висунута одна кандидатура: студентки третього курсу факультету іноземних мов Аліни Лещенко. В залі засідання вона представила свою передвиборчу програму.

Відкритим голосуванням делегати конференції обрали головою Студентської ради Аліну Лещенко. Заступником голови Студради обрано студента факультету іноземних мов Олександра Малюха.

Також на засіданні було обрано новий склад Студентської ради університету.

Аліна Лещенко зазначила, що необхідно не зупинятися на досягнутому, і більше працювати на благо студентів нашого університету, знаходити більше шляхів для вирішення питань та проблем, та втілювати в реальність задумані плани.

Прочитано 721 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative