Справжне танцювальне шоу «Майданс» готують студенти Ніжинського державного університету. Його підготовка проходить під керівництвом та за ініціативою фахівців соціально-гуманітарного відділу. Допомагають  у підготовці до проекту студенти факультету культури і мистецтв НДУ.

 

У шоу планують брати участь студенти гуртожитків, які розділяться на три команди. Кожного вечора вони тренуються на території університету: біля Гоголівського корпусу або ж на спортивному майданчику біля гуртожитку №3.

Начальник соціально-гуманітарного відділу Віталіна Скороход про «Майданс»:

Мета заходу – об’єднати студентів, дати можливість відчути спорідненість та належність до одного організму – Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Показати, що такі масові заходи потреба молодих людей, адже студенти енергійні, сучасні, бажають проявити себе. Креативна ідея цього заходу належать фахівцям соціально-гуманітарного відділу Михайлу Михайленку та Сергію Іванюку. Як завжди, кожен із фахівців соціально-гуманітарного відділу вносить свою долю в організацію та проведення таких свят. Адже захід вимагає великої підготовки – це по-перше, організація масових  репетицій, старанність хореографів, по-друге, залучення спонсорів, по-третє, підбір професійного журі, по-четверте, технічне оснащення свята тощо. Навіть погодні умови також можуть вплинути на проведення цього свята – студенти будуть танцювати на вулиці. Тільки спільними зусиллями можна реалізувати будь-яку ідею. І в нас це вийде обов’язково - ми не один раз це доводили!

Старший викладач кафедри музичної педагогіки та хореографії Анна Сірякова:

В шоу будуть приймати участь три команди: в першій та другій команді – по 50 чоловік, третя команда налічуватиме 20 учасників.

Танцювальна дуель трьох команд буде проходити в три етапи: перший  - в ході танцю, учасники шоу створять малюнок на тему: «Я люблю НДУ», другий етап – батл - танцювальне змагання між учасниками для виявлення найсильнішого з них, і третій етап – імпровізація, тобто учасники шоу повинні будуть повторити невідомі для них рухи, які буде показувати хореограф.

Студенти хореографи дуже активно включилися до роботи. Я вважаю це для них гарна практика  випробувати  свої професійні знання, зуміти не тільки танцювати самим, але й своїм прикладом надихнути велику кількість студентів на участь в цих змаганнях. Вперше в стінах нашого вузу буде проводитись такий маштабний танцювальний захід.                                                                                                                                                                 Хореографи «Майдансу» - студенти факультету культури і мистецтв:

Гурт 2: Пінченко Катерина, Перегуда Олександр, Олещенко Євгеній, Журавель Ольга;   

Гурт 3: Гузь Оксана, Пилипенко Михайло, Колібаба Володимир;

Гурт 4: Гладков Іван, Коптель Артем, Білан Оксана-гурт4.

Організатори шоу говорять, що точна дата «Майдансу» поки ще не визначена, але приблизно – це має бути перша половина жовтня. До шоу будуть залучені спонсори, створене професійне журі, запрошені ЗМІ, працівники університету, а також усі бажаючі переглянути шоу наживо.

Валентина Ващенко

Фото: Валентина Ващенко та Михайло Пилипенко

Прочитано 972 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative